…
…
…
…
11 Şubat 2021, Perşembe Adana, Türkiye

İl Müdürümüz Nevzat Özer, Şehitlerimizin Baba Evini Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Nevzat Özer, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Ankara Gölbaşı İlçesi’ndeki Havacılık Dairesi Eğitim Tesislerine yönelik saldırıda şehit olan Adanalı Polis Memurları ikiz kardeşler Ahmet Oruç ve Mehmet Oruç’un baba evine ziyarette bulundu.

İl Müdürümüz ziyaretinde, şehitlerimizin emaneti ailesi ile görüşerek Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendinin selamını getirdiğini, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini, söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu ifade eden İl Müdürümüz: “Vatan için iki evladınızı vermişsiniz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İl Müdürlüğümüz olarak şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi sık sık ziyaret ediyoruz, sizler bizlere emanetsiniz, Bakanlığımızın tüm imkânları ile yanınızdayız.” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, şehitlerimizin ailesi ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, İl Müdürümüz Nevzat Özer’e ve beraberindeki İl Müdür Yardımcımız Faruk Taştepe ile Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimimiz ekibine teşekkür ettiler.