…
…
…
…
…
…
…
…
05 Kasım 2020, Perşembe Adana, Türkiye

İl Müdürlüğümüzden Hayat Kurtaran Destek


Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz idarecileri ve personelleri, pandemi sürecinde kan stoklarında azalma olan Türk Kızılayı’ na kan bağışında bulundu.

Kızılay Mobil Kan Bağış Aracında 145 personeli ile birlikte kan bağışında bulunan İl Müdürümüz Nevzat Özer yaptığı açıklamada, "Kan bağışına katkıda bulunmak üzere Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve ekibini kurumumuza davet ettik. Kan bağışı, can kurtarmak demektir. Ne zaman ihtiyacımız olacağını bilemeyiz, kan bağışında bulunalım, kan bağışını önerelim. Pandemi ya da yakın zamanda hepimizi üzen İzmir depremi gibi afetler bize dayanışmanın ve hazırlıklı olmanın önemini hatırlatmıştır. Aile Bakanlığımızın çalışmalarının temelinde önce insan var ve insanın olduğu her yerde de Bakanlığımız var. İl Müdürlüğümüz idarecileri ve personelleri de önce insan diyerek yoğun bir katılımda bulundu. Tüm personellerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da hassasiyet göstererek kendilerini davet eden İl Müdürümüz Nevzat Özer’e ve personellerimize teşekkür etti. Pandemi sürecinde Kızılay'ın kan stoklarında ciddi azalma olduğunu ifade eden Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, İl Müdürlüğümüzün güzel bir farkındalık oluşturduğunu söyledi. Kimsenin kan bağışından dolayı virüs kapar mıyım endişesine kapılmamasını, herkesin gönül rahatlığıyla kan bağışında bulunabileceğini ifade etti ve Türk Kızılay’ını bu zor dönemde yalnız bırakmayarak kan bağışında bulunan Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.