…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2020, Perşembe Adana, Türkiye

“Gençlerin Gözüyle 15 Temmuz” ile “15 Temmuz ve Kahraman Türk Kadını” Konulu Şiir ve Resim Yarışmaları Ödül Töreni


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca  “Gençlerin Gözüyle 15 Temmuz” ile “15 Temmuz ve Kahraman Türk Kadını” konulu şiir ve resim yarışmaları kategorilerinde dereceye giren eserler için ödül töreni düzenlendi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde, 15.07.2020 tarihinde düzenlenen ödül töreni, Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmet Tahra’nın, İl Müdür Yardımcımız Ahmet Abdullah Sezen’in, Kuruluş Müdürlerimizin, personellerimizin ve çocuklarımızın katılımı ile gerçekleşti.

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, İl Müdür Yardımcımız Ahmet Abdullah Sezen’ in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eti.

Ardından Adana Çocuk Evleri Sitesi’nden Sümeyye Akgül, “Gençlerimizin Gözüyle 15 Temmuz”  kategorisi şiir dalında birinci olan şiirini okudu. Şiir, coşkuyla alkışlandı.

Çocuk ve Kadın Kategorileri resim dalında dereceye giren eserler ise sahneye yansıtılarak, izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Şiir ve resim yarışmaları kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tören sona erdi.