…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mart 2021, Salı Adana, Türkiye

Gençlerimiz Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e İade-i Ziyarette Bulundu


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Bakanlığımızın “Rol Model Projesi” kapsamında, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüze ziyaretinde, gençlerimizi Çukurova Üniversitesi’ne davet ederek, her zaman yanlarında olduğu mesajını vermişti.

Davet üzerine Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e, Kuruluş Müdürümüz Fatih Ataşlı ve personellerimiz eşliğinde iade-i ziyarette bulunan gençlerimiz önce Rektörlük birimlerini ardından da çeşitli fakülteleri gezerek, gelecekte Çukurova Üniversitesi’ni tercih edeceklerini söylediler.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ve Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın da bulunduğu ziyarette gençlerle sohbet eden Prof. Dr. Meryem Tuncel, eğitimin önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Her şey bir gün bitebilir, ama diplomanız hep sizinle kalacaktır ve sizin garantinizdir. Bunu lütfen hiç unutmayın." dedi.

Üniversite hayallerinden, hangi bölümlerde okumak istediklerinden, hedeflerinden söz eden gençler de Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e kendi el emekleri ile hazırladıkları örgü sepeti hediye ettiler. Prof. Dr. Tuncel de genç kızlara, Çukurova Üniversitesini simgeleyen kalem ve hediyeler takdim etti. Rektör Prof. Dr. Tuncel daha sonra gençlere makam odası, senato odası ve rektörlük binasını gezdirerek tanımalarını sağladı.

Rektörlük binasına ziyaretin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, gençlerimizin üniversite yaşantısını görmeleri ve tercih edecekleri bölümleri yakından tanımaları için kampüs turu yaptırdı.

Tıp Fakültesi, İİBF, Devlet Konservatuvarı, Eczacılık ve Hukuk Fakültelerini ziyaret eden öğrenciler yetkililerden fakülteler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.