…
…
…
…
…
…
…
15 Ekim 2020, Perşembe Adana, Türkiye

Devlet Sadece Hüzünde Değil Mutluluğunda da Yanında Oldu


Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer, 2016 yılında Diyarbakır’da şehit olan Kadir Görgülü’nün babası Süleyman Amcayı kırmayarak aziz şehidimizin kardeşi Mehmet Ali Görgülü’ye kız istedi.  

Baba Süleyman Bey bize, bir akşam Adana’nın Ağzıkaraca Köyü’ne oğlu için kız istemeye gideceklerini aktardı ve kızı, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer’in istemesini rica etti. Bu teklife heyecanlanan ve gözleri dolan İl Müdürümüz, anında evet dedi ve dün akşam aile ile yollara düştüler.

O köyün Muhtarı olan kızın babasının da rızasını alarak, Allah’ın emri Peygamberin kavli ile kızımızı şehidimizin bize emaneti olan kardeşi Mehmet Ali’ye istedik. Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un hayırlı olsun dileklerini de iletince tüm hane halkı ve şehit anamız babamız oldukça duygulandı ve aynı zamanda mutlu oldular.

Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer; “Devlet, sadece acılarda değil, mutluluklarda da yalnız bırakmaz. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, evlatları bizlere emanet. Onlar bizler için canlarını feda ettiler, hakları asla ödenmez.” dedi.