…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mart 2021, Pazartesi Adana, Türkiye

Devlet Baba, Kızımızın Mutluluğunda Yanında Oldu


Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer, Adana Çocuk Evlerimizde büyüyen kızımız Nurşen Oral’ın kız isteme merasimine katılarak, babalık yaptı.

Konya Defterdalığı'na devlet memuru olarak atanan kızımız Nurşen Oral’ın damat adayına: ‘Bana babalığı devlet yaptı. Beni devlet okuttu, büyüttü ve meslek sahibi yaptı. Ailen beni devletten istesin’ dileği üzerine damat adayının ailesi kızımız Nurşen’i İl Müdürümüz Nevzat Özer’den istedi.

İl Müdürümüz Nevzat Özer; “Nurşen kızımız hem babayı hem anneyi Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak gördüm, beni babam olarak Adana İl Müdürümüz istesin diye talepte bulunmuş, ben bu talebe çok duygulandım, çünkü biz bu çocukların gerçekten de hem annesi hem babasıyız, heyecanla şeref ve gurur duyarak hemen kabul ettim. Konya’dan gelen kızımızın gönül verdiği polis memuru Ahmet Oruç’un ailesi kızımızı Allah’ın emri ile istedi, ben de Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un selamı ile kabul ettim. Bir ömür mutluluklar diliyorum. Devletimiz olarak kızımızın her zaman yanındayız, sadece hüzünlü zamanlarda değil mutluluklarda da birlikteyiz.” dedi.

Genç çiftlere tavsiyelerde de bulunan İl Müdürümüz; “Evlilikte '4 S' kuralı vardır. Bunlar sevgi, saygı, sadakat ve sabırdır. '4 S' kuralını hayatınız boyunca unutmamanızı istirham ediyorum.” diye konuştu.

Kız isteme merasiminde gözyaşlarına hakim olamayan kızımız Nurşen Oral "Bizi büyüttün, okuttun, meslek sahibi yaptın. Şimdi de evlendiriyorsun. İyi ki varsın devlet babam." dedi.

Kız isteme merasiminin ardından İl Müdürümüz Nevzat Özer, genç çifte yüzüklerini taktı.