…
…
…
…
…
…
…
…
10 Şubat 2021, Çarşamba Adana, Türkiye

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çocuklarımızla Bir Araya Geldi


Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesi dört kadın dekanı ve İl Müdürümüz Nevzat Özer, Bakanlığımızın Rol Model Projesi kapsamında çocuklarımızla bir araya geldi. 

Çocuklarımıza misafir olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve dekanlarımız çocuklarımızla sohbet ederek, kendi yaşam deneyimlerini paylaştı ve Türkiye’nin güçlü kadınları olarak hayata atılmaya hazırlanan çocuklarımıza örnek oldular.  

Kız çocuklarının, geleceğimiz olduğunu vurgulayan Rektör Tuncel konuşmasında, kendilerini geliştirmelerinin ve eğitimin önemini vurguladı. Ardından pandemi sürecinde neler yaptıkları, eğitimleri ve merak ettikleri konular hakkında onlarla sohbet etti.

Çocuklarımız ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Prof. Dr. Meryem Tuncel’e el emekleri ile hazırladıkları tabloyu hediye etti ve hatıra fotoğrafı çekildiler.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, çocuklarımızı iade-i ziyaret için Çukurova Üniversitesi’ne davet etti ve üniversite olarak çocuklarımızı her zaman desteklediklerini belirtti.

İl Müdürümüz Nevzat Özer, Prof. Dr. Meryem Tuncel’e nazik ziyaretleri ve paylaşımları ile çocuklarımıza rol model oldukları için teşekkür etti.