…
…
…
09 Temmuz 2020, Perşembe Adana, Türkiye

“Bir Meslek Bir Gelecek Projesi” Kapsamında Düzenlenen Toplantı


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ortak çalışmalarından biri olarak yürütülmekte olan “Bir Meslek Bir Gelecek Projesi” kapsamında, 09.07.2020 tarihinde, toplantı düzenlendi.

İl Müdürümüz Fatih Ataşlı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müdür Yardımcımız Ahmet Abdullah Sezen’in ve Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü idarecileri ile personellerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, Kuruluşlarımızda koruma altında olan ve örgün öğrenime devam etmeyen 13-18 yaş aralığındaki çocuklarımızın meslek edindirme eğitimi alarak, reşit olduktan sonra kendi ayakları üzerinde durabilmelerini hedefleyen projenin uygulama aşamaları görüşüldü.

Proje ile kuruluşlarımızda koruma altında olan ve örgün öğrenime devam etmeyen 13-18 yaş aralığındaki çocuklarımız, meslek edindirme eğitimi almaya başlayacak.

Çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda planlanan eğitim programının içerisinde yer alan kurslara kayıtlar, çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendi tercihleri esas alınarak yapılacak.