…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Kasım 2020, Perşembe Adana, Türkiye

ASDEP Personellerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi


İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan Sosyal Hizmet Merkezlerimize Bakanlığımız tarafından ataması yapılan Aile Sosyal Destek Personellerine (ASDEP) yönelik, 12.11.2020 tarihinde,  Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde “Oryantasyon Eğitimi” düzenlendi.

Eğitime, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İl Müdürümüz Nevzat Özer’in açılış konuşması ile başlandı.

İl Müdürümüz Nevzat Özer açılış konuşmasında, “Hepiniz hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Bakanlığımız çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir Bakanlık, devletin şefkat yüzüyüz, sorumluluğumuz büyük. Sizler bizim sahadaki gözümüz, kulağımız olacaksınız. Hane ziyaretleriniz ile vatandaşlarımızın sosyal yardım, eğitim gibi kamu hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanabilmelerini sağlamanın yanında rehberlik, yönlendirme ve psiko-sosyal destek sağlayarak ve bu şekilde koruyucu, önleyici hizmette bulunarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine yardımcı olacaksınız. Sahadan aldığınız veriler bizler için çok değerli, ne kadar çok hayata dokunabilirsek o kadar iyi. Sizler vatandaşla, Bakanlığımız arasında kurulan köprünün mimarı olacaksınız, bu açıdan özveriyle çalışmanız çok mühim. Birlikte Bakanlığımız adına, başarılı çalışmalar yapacağımıza inancım tam. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

İl Müdürümüzün açılış konuşmasının ardından eğitim, alanında uzman İl Müdür Yardımcılarımızın, Şube Müdürlerimizin ve Kuruluş Müdürlerimizin ASDEP personellerimize, İl Müdürlüğümüz hizmet alanları ve bu alanlara yönelik iş ve işlemleri farklı oturumlarla anlatması ile devam etti.