…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Aralık 2022, Çarşamba ADANA

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANIMIZ SAYIN DERYA YANIK HANIMEFENDİ ADANAMIZDA


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendinin teşrifleriyle Sosyal Hizmetlere Erişimin Artırılması Projesi kapsamında Yüreğir Kültür Merkezinde bir araya gelindi. Sayın Bakanımız Derya Yanık Hanımefendinin riyasetinde Adana Valimiz Dr. Süleyman Elban ve Adana Protokolünün katılımıyla gerçekleşen programda Sayın Derya Yanık, Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde önce insan anlayışıyla hak temelli bir kapsayıcılıkla hizmetleri sürdürdüklerini ifade etti.

 Gerçekleştirdiğimiz canlı bağlantıyla Adana ilimizdeki Sarıçam Sosyal Hizmet Merkezi, Hatay ilinde Defne Sosyal Hizmet Merkezi, Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi ve  Arsuz Sosyal Hizmet Merkezi açılışı yapıldı. Vatandaşlarımızın nitelikli hizmetlere ulaşabilmesi için sayısı 397’ye ulaşan sosyal hizmet merkezlerimizin altında bütüncül politikalarımıza erişim sağlanmaktadır. Bir dizi faaliyeti gerçekleştirmek için ilimize gelen Sayın Derya Yanık Hanımefendi canlı bağlantı ile açılışını yaptığı Adana Sarıçam Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti.

 Ardından 2017 yılında Fırat Kalkanı Harekatında Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın bizlere emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti ve birlikte aziz şehitlerimizi dualarımızla yâd ettik.