…
…
…
…
16 Kasım 2022, Çarşamba ADANA

AİLE BAKANLIĞI OLARAK ŞEHİT PERSONELİMİZİN AİLESİNİN YANINDAYIZ


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer ve psikososyal destek ekibimizle, Yusuf Meydan'ın eşi Mevlüdiye Meydan ve ailesini yalnız bırakmıyor.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer de saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve yaralanan Mevlüdiye Meydan'ın kurumlarında görev yaptıklarını anımsattı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ailesi olarak üzgün olduğunu dile getiren İl Müdürümüz Nevzat Özer, şunları söyledi:

"Sayın Bakanımız Derya Yanık hanımefendinin olayı duyduğundan itibaren bize vermiş olduğu destek son derece önemli. Sağ olsun ilimize gelerek güçlü bir destek verdi, moral verdi. Sayın Bakanımıza ,Valimize, Millet Vekillerimize, Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğü olarak psikososyal destek ekibimizle, yas ve matem terapisi eğitimi alan uzmanlarımızla aileye güçlü bir destek veriyoruz. Özellikle bu travmatik süreci en kısa sürede atlatabilmeleri için ekibimle, uzmanlarımla, idarecilerimle ve gerek Yusuf kardeşimizin, gerek eşi hanımefendinin çalışmış olduğu tüm personelimizle her gün buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz, destek vereceğiz. Özellikle bu travmatik süreci en kısa sürede geçirmenin gayreti içindeyiz. Devlet olarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ailesi olarak tüm şehit ailelerimizin, gazi ve gazi ailelerimizin yanındayız. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ailesi olarak devletin gören gözü ve tutan eliyiz. Rehabilitasyon süreci ağırlıkta olan bir bakanlığız. Bugünler de gelip geçecek, devletimiz büyük, şefkatli. Bu konuda üstümüze ne düşüyorsa yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Yusuf kardeşimiz ve Ecrin kızımıza Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.