…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Kasım 2020, Çarşamba Adana, Türkiye

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü”


“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından, Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu” toplantısı düzenlendi.

Vali Vekilimiz Zafer Öz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcımız Ferhat Burakgazi, İl Müdürümüz Nevzat Özer ile tüm paydaş kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Adana Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürümüz Kamuran Yerden tarafından yapılan sunumla, bir önceki toplantıda alınan kararlar ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz çalışmaları ile elde edilen istatistiki veriler aktarıldı. Ayrıca Müdürlüğümüzün ve paydaş kurumların faaliyetleri ile konuya dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenledikleri eğitimleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Verimli geçen toplantı, Vali Vekilimiz Zafer Öz’ün, değerlendirmeleri ile sona erdi.

Toplantının ardından katılımcılar, Vali Vekilimiz Zafer Öz başkanlığında, Atatürk Parkı’nda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında kurulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) tanıtım standını ziyaret ederek, toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan bilgilendirme broşürleri ve kitapçıklar hakkında bilgi aldı.