…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Mayıs 2024, Pazar Eskişehir

Şehitlerimizin Aileleri Bizler İçin Oldukça Kıymetli


Eskişehir Valiliğimiz himayelerinde Aile ve Sosyal İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerimiz ile kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Orhan Bayrak “Böyle özel bir günde davetimizi kırmayıp buraya kadar gelen siz kıymetli annelerimize saygı ve şükranlarımı sunarım.” diyerek misafirleri selamladı.

Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan Hanımefendi yaptığı konuşmasında vatan kahramanı evlatları siz yiğit annelerimiz yetiştirdi. Vatan her daim sizlere minnettar kalacaktır. Bu bayrak bu gökte dalgalandıkça milletimizin bu fedakarlığınızı her daim hatırlayacağını vurguladı.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy “Bugün bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların vermiş olduğu mücadeleler bugün bizim bu ülkede bu bayrak altında rahatça yaşamamızı sağlıyor. Bu anlamda şehitlerimizin aileleri bizler için oldukça kıymetli Gazilerimiz bizler için oldukça kıymetli. Böylesine önemli bir günde onların evlatlarının yerini dolduramayız ama onların adına da olsa sizlerin Anneler Günü'nü kutlamak adına bu organizasyonda bir araya geldik. Katılımlarınız için her birimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

Konuşmalarında ardından şehit annelerimize çiçek takdim edilerek kahvaltı programına sona erdi.