…
…
…
…
…
14 Eylül 2022, Çarşamba Artvin, Türkiye

Yetiştirme Yurdunda Büyüyen Doktorumuzdan Vefa Ziyareti


1990’lı yıllarda Artvin Yetiştirme Yurdunda kalan çocuğumuz Dr. Aslan İPEK İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ’a makamında vefa ziyaretinde bulundu.

1990’lı yıllarda İlimizde büyüyen Dr. Aslan İPEK Artvin İmam Hatip Lisesini birincilikle bitirip  Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Şuanda Almanya da görev yapan Dr. Aslan İPEK ve eşi Dr. Sevinç İPEK ile çocuklarımızın kaldığı evleri ziyaret ettiler. Çocuklarımız ile tek tek sohbet edip çocuklarımıza güzel bir rol model oldular. Şimdiki çocuklarımızın çok şanslı olduklarını,  eskiden bu imkânların olmadığını dile getiren Dr. Aslan İPEK çocuklarımızı yemeğe davet ederek çocuklarımız ile daha çok sohbet ederek daha çok vakit geçirdiler. Dr. Aslan İPEK çocuklarımızın eğitim-öğretim süreci boyunca her konuda yanlarında olduğunu belirterek Çocuklarımızdan üniversiteyi kazanıp Almanya’ya gelmelerini istedi.

        İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ Doktorumuza bu ziyaretten çok memnunluk duyduğunu  çocuklarımız için moral olduğunu ve bu ziyaretin çocuklarımızı çok motive ettiğini, her zaman kapımızın açık olduğunu ve yine ziyarete gelmelerini istedi.