…
…
30 Eylül 2022, Cuma Artvin, Türkiye

İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ'ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı


Yaşlılık herkes için değişik bir anlam ve önem ifade eden, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız, toplumumuzun hem geçmişi, hem hafızası, hem de kökleridir.

Yaşlılarımız, geçmiş yılların bilgi birikimi ve tecrübesini bizlere aktaran, milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak ve bunları gelecek nesillere aktararak kuşaklar arasında bir köprü görevi üstlenen bizim en kıymetli hazinemizdir. 

Ülkemizde yaşlı hizmetlerini yürüten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Türk Milletinin geleneğinde en saygın yeri olan yaşlılarımıza değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında en iyi hizmeti verebilmek için, kişi ve kuruluşların katkılarıyla devletimizin organizasyonunda çeşitli çalışmalar yapmaktadır.

Kıymetli büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur. 

Geçmişten günümüze bizlere saygı sevgi çerçevesinde hayat boyu tecrübelerini ve kültürlerini kuşaktan kuşağa aktaran, yeni nesil gençlerimizin de doğru bir şekilde yetişmesine ışık tutan büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum.