…
…
…
…
…
…
…
21 Temmuz 2023, Cuma ADANA

KORUYUCU AİLELERİMİZLE KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİK


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında, koruyucu ailelerimize yönelik bir program düzenlendi.

Programa Vali Vekilimiz Sayın Muzaffer Şahiner, Vali Yardımcımız Sayın Adem Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Koçak, İl Müftümüz Mehmet Taşçı ve AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu katıldı.

İl Müdürümüz Nevzat Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ileterek programın anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.

Adana' da 287 koruyucu ailenin yanında 392 çocuğun kaldığını belirten İl Müdürümüz Nevzat Özer, "Koruyucu ailelerimiz çocuklarımıza sıcak yuvalarını açtılar. Ülke genelinde koruyucu aile yanında kalan çocuk sıralamasında 5. sıradayız. 392 çocuğumuz emin ellerde ve sıcak yuvalarında koruyucu aileleriyle birlikte yaşamlarını sürdürmektedirler. Koruyucu aileliğe sadece nicel olarak değil, nitel olarak da önem verdiğimizin altını çizerek, gerçek şefkati, merhameti ve sevgiyi yaşayabilecek ve yaşatabilecek koruyucu ailelerimiz yanına çocuklarımızı yerleştirmek birinci amacımızdır. Koruyucu aile olmak, kalbe ve gönüle dokunma sanatıdır. Koruyucu Aile Gününüz kutlu olsun." dedi.