…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Temmuz 2023, Çarşamba ADANA

AİLE BAKANIMIZ MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ’TAN PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGESİ


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi özellikle deprem bölgesinde psikososyal destek çalışmalarında  gayret gösteren idareci ve personellerimize bu gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi gönderdi.

Sayın Bakanımız ‘Her alanda fedakarca çalışıp,  görev yapan kıymetli idareci ve personellerimize bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.’ diye ekledi. Aile Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: ‘Biz her alanda devletimizin şefkat ve merhamet yüzü olarak sahada vatandaşlarımızın her daim yanlarındayız. Bu minvalde sahada çalışan personellerimizin gayretleri, azimleri ve motivasyonları bizim için çok önemli.’ dedi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Psikolojik Danışman Nevzat Özer, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanımızın göndermiş olduğu teşekkür belgelerini sırasıyla personellerimize takdim etti. İl müdürümüz Nevzat Özer: ‘Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş hanımefendi personellerimizin moral ve motivasyonlarına çok önem vermektedir. Almış olduğumuz bu belge bize adeta ilaç gibi gelmiş olup, personellerimizin motivasyonlarını pozitif yönde etkilemiştir.’ dedi.